0

You have no items to compare.

Elitz Equestrian levert ook aan bedrijven!

Heeft u een winkel en interesse in de collectie van Elitz Equestrian?
Neem dan contact op met de organisatie per e-mail of telefonisch.

info@elitzequestrian.nl
0031681428277

Ook werkt Elitz Equestrian graag samen met bloggers, vloggers en influencers!
Bentt u een paard&ruiter gerelateerd influencer en heeft u interesse in een artikel over Elitz Equestrian? Neem dan contact met ons op via info@elitzequestrian.nl


PERSBERICHT


De paardensport blijft niet achter op de mode!
Elitz Equestrian, bekend van de modieuze, onderscheidende wedstrijdjasjes, komt nu met een jonge, hippe lijn; elitz by Elitz Equestrian.

Het jongere zusje van Elitz Equestrian richt zich met haar eerste lijn by elitz voornamelijk op hippe bovenkleding. De eerste shirts en truien zijn voorzien van leuke, speelse en paard gerelateerde teksten zoals; “Home is where my horse is..”, in een stoere vormgeving.
De lijn is volop in ontwikkeling en zal met vele verschillende teksten komen. Hoe deze worden vormgegeven is nog een verassing.

De lijn by elitz heeft een wat jongere uitstraling en ook het prijskaartje maakt grote verandering door, want deze is een stuk aangenamer! De prijzen van de shirts variëren van €25,- tot €50,-. Dit maakt het merk een stuk toegankelijker voor álle paardenliefhebbers.

De eerste items zijn onlangs gepresenteerd en zijn nu te bewonderen op de website van het merk; www.elitzequestrian.nl
Ook is Elitz Equestrian te vinden op de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Hier worden dagelijks leuke filmpjes, inspirerende foto’s en winacties geplaats die je niet mag missen!

Neem dus snel een kijkje!

About us

Elitz Equestrian is het merk dat zich richt op modieuze en onderscheidende ruiterkleding.
De passie voor mode in combinatie met de passie voor voor de paardensport staat aan de basis van de oprichting van Elitz Equestrian. Vanuit deze passies en kennis wordt onze kleding altijd vervaardigd vanuit een modieus oogpunt en tegelijkertijd wordt er goed gekeken naar het draagcomfort van de kleding. 
Elitz Equestrian vestigt zich als een frisse wind in de markt van de ruitersport om zo tezamen met paard en ruiter te streven naar een modieuze en kleurrijke toekomst in de ruitersport. 

Facebook

Contact Info

A: Witte Paardweg 60-1 
     1521 PV Wormerveer

T: (+31) 6 81428277 
W: www.elitzequestrian.com
E: info@elitzequestrian.com
KvK: 57183538
BTW: 8524.72.560

© 2015 Elitz Equestrian. All Rights Reserved.