• Jan 04, 2016|
  • Blog |
  • elise bonga

"Vanaf vandaag mogen wij Lois aan jullie voorstellen als onze blogger! Lois kennen wij allemaal al als de brand- ambassador van Elitz Equestrian. Haar enthousiasme is zo groot en aanstekelijk dat wij het heel leuk  vinden om blog berichten van Lois te plaatsen. Zo kunnen jullie haar maandelijks volgen via deze blog" !

Allereerst zal Lois via dit blog haar zelf en haar paarden voorstellen: 

Hoi allemaal!

Superleuk dat ik maandelijks een blog mag schrijven.

Omdat dit mijn eerste blog is wil ik mij en mijn paarden graag aan jullie voorstellen.

Ik volg op dit moment de opleiding sportmarketing en Management aan de hogeschool Rotterdam. Hier hebt ik een RTA-topsport status gekregen wat mij een hoop kansen bied.

Naast mijn school ben ik veel bij de paarden te vinden. Mijn eerste paard Bacardi, een nu 11 jaar oude Hannoveraan heb ik gekregen toen ik 12 jaar was. Wij hadden hem gekocht zodat ik lekker naar het bos kon met hem. Hij dacht daar zelf anders over en zijn wij bij de dressuur terecht gekomen. Samen waren wij Z2 startgerechtigd maar helaas heeft hij In maart 2015 een peesblessure opgelopen waardoor wij ons doel voor 2015 niet zouden gaan halen. Toen hebben wij de knappe merrie LM Aphrodite’s Amore gekocht zodat ik toch verder kon gaan in de sport. Zij is op dit moment 11 jaartjes jong. 14 september is zij naar ons toe gekomen en diezelfde week hadden wij ook onze eerste wedstrijd wat ons 2 maal een eerste plaats opleverde. Binnen 2 maanden zijn wij dan ook van het M2 zonder winst naar Z2 startgerechtigd gereden. Sinds november ben ik een Brandambassador voor Elitz Equestrian, ik ben hier natuurlijkerg trots op. Op wedstrijden trek ik dan ook veel bekijks met mijn super gave zwart-grijze jasje!

 

Soon more!
x

Lois