• May 02, 2016|
  • Blog |
  • Elise Bonga

LIEVE ALLEMAAL,

NA MIJN LAATSTE BLOG IS VOOR MIJ DE ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE TOPPER GESTART. KORT NADAT AMORE VERKOCHT WAS BEN IK BIJ ANIEK DE JONG SPORTHORSES GAAN KIJKEN OMDAT ZIJ EEN GOED PAARD TE KOOP HAD STAAN. IK WAS ECHT WEER OPZOEK NAAR EEN MAATJE ZOALS BACARDI. DIEP VAN BINNEN WIST IK DAT IK NOOIT MEER ZO EEN PAARD ALS BACARDI ZOU VINDEN. ZONDAG 10 APRIL WAS HET DAN ZO VER, OP DE VERJAARDAG VAN BACARDI VERTROKKEN WIJ NAAR ANIEK DE JONG IN HELVOIRT OM DAAR EEN  3,5 JARIGE VOS VAN 1.75 M TE GAAN BEKIJKEN. OP DONDERDAG 7 APRIL WAS HIJ PAS BIJ HAAR GEKOMEN.

ALLEEN AL DOOR HET VERHAAL DAT ANIEK MIJ VERTELDE WILDE IK HEM ZIEN. EEN GEK VOORGEVOEL VERTELDE MIJ DAT DIT HEM WAS. EENMAAL IN HELVOIRT WERD IK GECONFRONTEERD MET HET FEIT DAT DEZE KNAPPE VOS EEN KOPIE BLEEK TE ZIJN VAN BACARDI. WANNEER JE SNEL KEEK LEEK HET OF HIJ ER ZELF STOND. NADAT ANIEK HET PAARD HAD VOORGEREDEN BEN IK ER ZELF OPGESTAPT. HET GEVOEL DAT DIT PAARD ME GAF WAS PRECIES HET PAARD WAAR NAAR IK OPZOEK WAS. WERKWILLIG EN SENSIBEL MAAR TOCH RELAXT WAS HET GEVOEL WAT IK ZOCHT.  NA HET RIJDEN WAS IK HELEMAAL IN DE WOLKEN, DIT WAS HEM! DIE ZELFDE DAG HEBBEN WIJ HET CONTRACT GETEKEND EN IS DEZE DE KNAPPE VOS MEE GEGAAN NAAR HUIS.

EENMAAL THUIS WAS HIJ EIGENLIJK GELIJK AL HELEMAAL OP ZIJN PLEK. HET HEEFT EVEN GEDUURD VOOR HIJ EEN NAAM HAD. NA EEN WEEKJE NA GEDACHT TE HEBBEN ZIJN WE UITGEKOMEN OP LM HENNESSY’S LIMITED EDITION. IEDERE DAG WEER VERBAASD HET MIJ HOEVEEL HIJ OP BACARDI LIJKT. AANGEZIEN ZIJN CONDITIE EN LEEFTIJD ZULLEN WIJ RUIM DE TIJD NEMEN OM HEM OP NIVEAU TE BRENGEN.

ONS DOEL IS OM NA DE ZOMER ONS DEBUUT TE MAKEN IN DE KLASSE B OF L1 EN HIERNA RUSTIG AAN DOOR TE STROMEN NAAR DE HOGERE KLASSES!

CAN’T WAIT!

X LOIS