0

You have no items to compare.

Bestelling.

Wanneer u producten hebt besteld bij Elitz Equestrian zal de bestelling worden verwerkt wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Via Ideal komt de betaling direct bij ons binnen en zal de bestelling dan ook binnen 3 werkdagen worden verstuurd. Wanneer u kiest voor betaling per overboeking, kan het 1 tot 5 werkdagen duren (afhankelijk van uw bank) voordat de bestelling wordt verzonden. Om een spoedige levering te kunnen garanderen adviseren wij de eerder genoemde betaling via Ideal.

Returns.

Wanneer de bestelde producten niet blijken te zijn wat u ervan had verwacht, dan bestaat er uiteraard altijd de mogelijkheid om de producten te retourneren.

Elitz Equestrian is altijd op zoek naar uw feedback en reflectie. Wanneer u een product retour stuurt verzoeken wij u vriendelijk om het bijgeleverde retourformulier te raadplegen en in te vullen.

Elitz Equestrian accepteert retourproducten binnen 10 dagen na de levertijd. Retourkosten zijn momenteel nog voor kosten van de klant. Zodra wij de producten in nieuwe en onbeschadigde staat aangeleverd hebben gekregen, zal het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen worden teruggestort. Indien u het wenselijk vindt om een andere maat te ontvangen zal dit zo spoedig mogelijk gebeuren.

Download hier het Return formulier.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar: info@elitzequestrian.com

About us

Elitz Equestrian is het merk dat zich richt op modieuze en onderscheidende ruiterkleding.
De passie voor mode in combinatie met de passie voor voor de paardensport staat aan de basis van de oprichting van Elitz Equestrian. Vanuit deze passies en kennis wordt onze kleding altijd vervaardigd vanuit een modieus oogpunt en tegelijkertijd wordt er goed gekeken naar het draagcomfort van de kleding. 
Elitz Equestrian vestigt zich als een frisse wind in de markt van de ruitersport om zo tezamen met paard en ruiter te streven naar een modieuze en kleurrijke toekomst in de ruitersport. 

Facebook

Contact Info

A: Witte Paardweg 60-1 
     1521 PV Wormerveer

T: (+31) 6 81428277 
W: www.elitzequestrian.com
E: info@elitzequestrian.com
KvK: 57183538
BTW: 8524.72.560

© 2015 Elitz Equestrian. All Rights Reserved.